NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OVAN

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 19.10.2014. do  26.10.2014.

LJUBAV: Ako ste slobodni, u prvoj polovini nedelje ne bi valjalo da ulazite u nove emotivne kontakte, jer biste mogli naleteti na pogrešnu osobu koja bi vam mogla doneti niz razočarenja. U drugoj polovini nedelje izbegavajte laži i skrivanje nekih stvari od partnera. Neočekivane neprijatnosti možete imati ukoliko ste skloni tajnim vezama. Vaš partner bi mogao da dozna za neke stvari koje ste krili od njega, što može prouzrokovati svađe i razdvajanje.
POSAO: Vaše ponašanje u poslovnim kontaktima odudaraće od uobičajenog. Delovaćete pomalo ekscentrično. Uzrok tome je buđenje nekih vaših podsvesnih potisnutih emotivnih blokada. Imaćete nesvakidašnje i neostvarive ideje.
ZDRAVLJE: Biće vam osetljiv želudac.

  Ovan slaganje sa drugim znakovima zodijakaNajgore osobine horoskopskih znakova 
Muškarac Ovan

Muškarci Ovnovi su  prepuni ideja i kreativne energije, nestrpljivi su, hrabri i samouvereni, uvek ispred drugih, a ponekad čak i ispred sebe. Verovatno će izgledati i delovati mlađe, što je sve veoma ukusno, ali njegova mladalačka aura može se preneti i na mentalne i emotivne stavove pa ponekad se može ponašati kao nezreo.
Ovan muškarac će očekivati da njegova ljubavnica bude ultra ženstvena.On želi da ona bude potpuno nezavisna, ali spremna da ostane nekoliko koraka iza njega.On će očekivati da ga hvali i bude mu veoma posvećena.Ovan je u stanju da kaže ogorčeno surove i sarkastične stvari kada je njegov ego ranjen,ovo može partnerki da  slomi srce, ako ga dobro ne razume.On očekuje da mu se sve oprosti i zaboravi jer i on sam sve brzo oprašta i zaboravlja.On burno reaguje samo u trenutku a onda se potpuno promeni.
Ovan  će želeti da dominira u kući.Može često da menja poslove jer neće biti zadovoljan sve dok ne postane sam svoj gazda.Očinstvo je definitivno uloga u kojoj će uživati.On može da bude malo strog sa svojom decom,ali generalno on je topao i osećajan roditelj.
 Ovan može da bude velikodušan, dajući svoje vreme, novac i simpatije skoro nepoznatim ljudima. Ali ponekad ume da bude izuzetno netolerantan, sebičnan, i zahtevan, naročito kada se ne ostvare njegove želje, ili je  primoran da bude oko ljudi koje ne voli. Ovan je posesivan i ljubomoran do krajnosti.Ovaj muškarac nikad neće vam dati slepu veru, on misli da svoju suprugu ili devojku treba držati pod kontrolom.

 Ovnom vlada Mars, bog rata u rimskoj mitologiji. Ne dozvolite da vas zavara svojim mirnim držanjem. To je samo maska za vatreno srce,on je po prirodi pobunjenik.On voli da prkosi vlasti i on misli da je rođen pametniji od bilo koga drugog.Dobar je u skrivanju svojih osećanja. Kao ljubavnik, muškarac Ovan deluje pomalo stidljiv, ali i kao tvrdoglava osoba.On izgleda kao kamen i čelik, ali je krhki čovek.
Ako ste u ozbiljnoj vezi sa muškarcem Ovnom  imajte na umu da Ovnovi ne žure sa ženidbom. Oni treba da budu veoma sigurni  u sebe da bi konačno doneli tu odluku. Imajte na umu da on ne voli da se takmiči sa vama kada je u pitanju posao, on više voli ženu koja se brine o svojoj porodici. Ovaj muškarac ceni društveni status svog ljubavnika. Ako dolazite iz dobre porodice, onda je to plus, jer Ovan će biti ponosan na vas. On voli savršenu domaćicu koja ga poštuje i deli mu komplimente.

Žena Ovan

Ovnom vlada Mars (Bog rata u rimskoj mitologiji), pa je ova žena predodređena da vodi, i da  prva krene u akciju što uključuje i  pravljenja prvih koraka  u ljubavnoj vezi.Ona čak može i pokrenuti vezu, posebno ako  je muškarac spor i nesiguran.Pored toga, žene rođene pod znakom Ovna su nezavisne i same će se boriti u svojim bitkama bez muške pomoći.
Žene rođene pod znakom Ovna mogu da budu velikodušne prema svima sa svojim vremenom i novcem, ali kada je u pitanju ljubav, one su veoma škrte.Mogu biti veoma ljubomorne, pa ne dozvoljavaju čak ni nevine komplimente drugim ženama.Moraćete joj verovati gde god ona da ide, ali ona neće imati tu vrstu vere u vas. Ako ste u vezi sa ženom Ovan  imajte na umu da je ona previše iskrena da bi volela dva muškarca u isto vreme dakle uvek će vam biti verna.Ako je povredite odmah ćete videti kako se led  pretvara u vatru.
 Pored toga, kada je reč o ženi Ovnu,treba zanati da su žene kojima vlada Mars često žene od  karijere.One su daleko srećnije  i daju više u ljubavi, ako mogu da popune svoje nekorišćene sate sa nečim što ih interesuje.Ovan žena veruje u čuda, ponekad do tačke gluposti i kada vidi da nešto ne ide ona će nastaviti dalje zbog svoje tvrdoglavosti.
 Ona je veoma ženstvena ispod njenog vatrenog eksterijera iako može biti nerazumno temperamentna taj temperament samo povremeno plane a onda se brzo ugasi.Ona nikada neće biti zlopamtilo, niti  će želeti osvetu.
Ovan  žudi za stabilnošću. Dakle, brak je mnogo važan za njenu ljubav. Njen pravi cilj u životu je sigurnost i ona će pažljivo planirati svoj ljubavni život ,ne voli kratke veze i povremene avanture ako u početku ne shvati da su vaše namere ozbiljne nećete imati mnogo šansi kod nje.