NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP RAK

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP  od  19.10.2014. do  26.10.2014.

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje doći će do nesuglasica sa partnerom zbog toga što partneru nećete poklanjati oslonac i pažnju i nećete umeti da se jedno drugome emotivno prilagodite. Potrebno vam je da više vremena provodite zajedno. U drugoj polovini nedelje moguć je neočekivani susret sa osobom koja će vas očarati svojom emotivnošću i naglašenim intelektom, pa biste mogli da se zaljubite. Prijala bi vam ljubavna avantura.
POSAO: Imaćete čudne ideje, većinom nepraktične, ali ćete se ipak anagažovati oko njih. To može dovesti do nesuglasica u odnosima sa bliskim osobama. Ova nedelja vam nije pogodna za putovanje na duže relacije.
ZDRAVLJE: Moguće su iznenadne tegobe u prelu disajnih organa i nizak krvni pritisak.

..Rak slaganje sa drugim znakovima zodijaka
Muškarac Rak

Muškarac Rak  zaljubljuje se lako, jer je on sklon da bude romantičan i sanjar.Rakovi često maštaju o svojoj budućnosti pa će po upoznavanju neke devojke odmah zamisliti kako bi izgledao život sa njom.Muškarci rakovi su veoma verni ali traže i vernost zauzvarat.
Kada je reč o seksualnim odnosima,muškarac Rak je veoma nežan i uvek će staviti potrebe svog partnera ispred svoje.Njegova omiljena pozicija u seksu je žena odozgo.Najgore što ćete morati da trpite u vezi sa njim je njegovo često neraspoloženje, nikad se nezna šta će ga oraspoložiti i kad će opet emocionalno potonuti.On sam teži ljubavi sa sigurnom ženom, koja je u stanju da se prilagodi njegovim promenama raspoloženja.
Ako ste u ljubavi sa Rakom, imajte na umu da muškarci rođeni u znaku raka vole da provode svoje slobodno vreme kod kuće. Oni shvataju svoje domove kao svoja "gnezda", gde mogu da se povuku u slučaju depresije.
Muškarac Rak  u vezi je veoma osetljiv, pa pokušajte da mu ne povredite osećanja.On je takođe ljubazan i nežan momak, koji može lako osvojiti vašu pažnju.
Ako želite da osvojite Raka moraćete da pridobijete njegovo poverenje. Kada se oseća bezbedno, Rak je u ljubavi spreman da preduzme sledeći korak.Trebalo bi da znate da je on veoma posesivan s vremena na vreme. Zapravo, Rak je posesivan kada je u pitanju sve ono što pripada njemu.
 Rak je izražajan i ima izuzetnu empatiju i intuitivno razumevanje ljudskih osećanja.On zapravo može da oseti probleme svog ljubavnika i  učiniće sve što je u njegovoj moći da pomogne,on će uvek nastojati da zaštiti svoju partnerku.On želi da njegova žena deli iste snove kao i on. Ne zaboravite da Rak mnogo voli svoju majku, pa pokažite poštovanje prema njoj. Ako želite nekog ko će da se brine o vama, ako želite vernog i odanog partnera, onda ljubavna veza sa muškarcem Rakom može biti upravo ono što vam je potrebno.

Žena Rak

Ovoj ženi je potrebna jaka ljubav da probudi svoj erotizam,ona je veoma stidljiva na početku veze, ali duboko unutra ćete naći emocionalnu, osetljivu ženu.Kada se žena Rak zaljubi, ne očekujte da ona prva ide  napred.Moraćete da uvek učinite prvi korak ka svakom produbljivanju veze. Nemojte čekati previše, jer ako propustite tu prvu šansu, verovatno nećete dobiti drugu.Devojke rodjene pod znakom  Rak u ljubavi su veoma oprezne i teško poklanjaju svoje srce, posebno kada imaju nedoumice u vezi sa osećanjima svog partnera.

 Žena Rak u vezi traži ljubav i sigurnost a kad se zaljubi ona će obožavati svog muškarca i biti mu veoma verna.Izdaja u ljubavi će biti pogubna za nju, pa pokušajte da joj ne povredite osećanja.Zapamtite da je ona nežna, romantična osoba koja veruje da je ljubav tajna života. Ona želi da otkrije ovu tajnu sa čovekom svojih snova.Čak i ako to može da izgleda pomalo staromodno, u stvari, to je deo njenog šarma.
 Imajte na umu da za nju ljubav i seks idu ruku pod ruku ona prvo mora da se oseća bezbedno u ljubavi i samo tada  može da se opustiti u seksu.Kako vreme prolazi, ona će se osećati sigurnije i želeće da zajedno provodite više vremena.Ako ste u ljubavi sa ženom Rakom, dobro je da znate da je ona ćudljiva osoba. Ona može da bude vesela i zabavna, ali  neočekivano u sledećem trenutku ona može da postane mračna i depresivna.

 Rak žena u ljubavi je tip koji voli dugu šetnju u parku. Ona nije ekstravagantna žena, već osoba koja voli da kupi korisne stvari, umesto trošenja previše novca na nepotrebne stvari.Žene Rakovi imaju konstantan strah da nisu dovoljno pametne i dovoljno lepe ali  nisu slabe osobe, čak i ako izgledaju tako.Ako je napusti voljeni čovek ona će obrisati suze i delovaće kao da se ništa nije dogodilo.