NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP RIBE

Nedeljni ljubavni horoskop Ribe od  19.10.2014. do  26.10.2014.

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje Zbog nećete pružati dovoljno pažnje partneru i delovaćete nezainteresovano, zbog čega može doći do emotivnog zahlađenja. Ponašaćete se tvrdoglavo i nećete moći da se dogovorite u vezi zajedničkih planova. U drugoj polovini nedelje bićete skloni nepredvidljivom i ekscentričnom ponašanju. Ponašaćete se neodgovorno prema voljenoj osobi. To može prouzrokovati nesuglasice i emotivno zahlađenje.
POSAO: Vaše radne zadatke obavljaćete na svoju ruku, bez prethodnog dogovora sa saradnicima i radnim kolegama. Osećaćete bunt prema pravilima, konvencijama i autoritetima, pa lako možete da uđete u sukobe sa nadređenim osobama.
ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja.
Muškarac Ribe 
Muškarac rodjen u znaku Ribe u ljubavi je veoma harizmatičan čovek.Pošto pripada

vodenom znaku  on ima jake emocije i veoma je maštovit.On pokušava da živi u svetu snova i romantike.Poezija, strast, šampanjac pod mesečinom - sve ovo ćete dožieti sa ljubavnikom rodjenim u znaku Ribe. Kada je reč o muškarcima Ribama i ljubavnim vezama, setite se da oni više vole tajne sastanke i tajne ljubavne afere.Riba muškarac zaljubi se lako, posebno u udate žene. Nažalost, Ribe su znak samo-uištavajući i imaju instinkt za odabir pogrešne žene.Njegov ljubavni život teži da bude haotičan i buran.Imajte na umu da on nije dobar izbor kada je u pitanju brak.Ako ste u potrazi za pažljivim i romantičnim ljubavnikom, Ribe muškarac je verovatno osoba za vas.Muškarac rodjen u ovm znaku u ljubavnim vezama će deliti sve sa svojim ljubavnikom.Ovaj čovek je davalac u emotivnu smislu.

Kada je u pitanju seks,Muškarac u znaku Ribe je intenzivno emocionalan.Za njega je voditi ljubav kulminacija romantične želje.Muškarac u znaku Ribe je odličan ljubavnik.Međutim, on može da bude emotivan i neraspoložen veoma često.Plus,on nikada neće deliti svoje unutrašnje iskustvo ni sa kim, Ribe su prilično introvertne.

Ovi muškarci znaju da budu ljubomorni ponekad zbog straha da će izgubiti svoju ljubav iz snova.Nemarni su za svoju budućnost i ne pokušavaju da iskoriste sve šanse iako vole da imaju lak život.U ljubavnim odnosima, kao i u životu, Ribe će izabrati lak način, što dovodi do nestabilne budućnosti.On mrzi pravila i propise iako je često ljubazan momak, može postati veoma agresivni kada je ljut. Muškarci Ribe vole da misle da žive u prelepom svetu, okruženi lepim ljudima.Kada konačno shvate da je svet drugačiji od onoga što su očekivali,povlače se svoj svet fantazije.

  Žena Ribe 

Žene rodjene u znaku Ribe kao ljubavnice su fascinantna mešavina zemaljske strasti i neovozemaljskih maštanja.Nije ni čudo da se muškarci očaraju njima na prvi pogled. Žene Ribe su često viđene u ljubavnim odnosima sa jakim i zaštitničkim tipom muškaraca.One imaju sposobnost da instinktivno osete u muškarcima pravu muževnost.

Kada je žena rodjena u znaku Ribe zainteresovana za ljubavnu vezu, ona ima misteriozni način otkrivanja tajni koje leže ispod socijalne maske njenog ljubavnika.Ova žena je veoma osetljiva na ono što ljudi kažu o njoj i brzo će raskinuti vezu ukoliko njena osećanja budu povredjena. Ljubav je veoma važna ženama Ribama.
Ako su srećne u svojim ljubavnim odnosima, onda im sve ostalo u životu izgleda sjajno.Njihova najveća potreba je da se izgube u naručju svog partnera.Ribe žele da se u potpunosti identifikuju sa mislima svog ljubavnika i njegovim osećanjima.Više nego bilo koji drugi znak, ona je spremna da se promeni zarad njenog ljubavnika.Ipak ona sama ostaje jedinstvena,tajanstvena, nedodirljiva i neuhvatljiva. Što se tiče seksualnih odnosa, muškarci bivaju privučeni ženama rodjenim u znaku Ribe jer one mogu dati punu izraz njihovim seksualnim fantazijama.
Žene Ribe kao ljubavnice znaju da se u krevetu ponašaju kao profesionalke da bi povećale zadovoljstvo svog partnera.Pored toga, u ljubavi može da bude pravi anđeo.Muškarci će biti privučeni njom jer ona je slatka i osetljiva. Ako ste u ljubavi sa ženom rodjenom u ovom znaku, imajte na umu da ona ne voli da se pridržavate svih pravila.
 Može da bude dobra supruga, ako znate kako da se ponašate prema njoj.