NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP VAGA

Nedeljni Ljubavni horoskop od 19.10.2014. do  26.10.2014.

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje vaš partner će biti veoma emotivno osetljiv, dok ćete vi biti razdražljivi, pa lako može da bukne žešći sukob između vas. Ukoliko ste slobodni, ova nedelja vam nije pogodna za ulazak u novu emotivnu vezu. U drugoj polovini nedelje nailazićete na nesuglasice sa partnerom u realizaciji zajedničkih planova. Bićete skloni da sve radite na svoju ruku, bez dogovora sa partnerom, a to može izazvati njegovu ljutnju i negodovanje.
POSAO: Izbegavajte da ulazite u velike troškove i pazite na novac. Ukoliko se bavite nekim dodatnim poslom radi ostvarivanja bolje zarade, na tom polju bi mogli iskrsnuti problemi.
ZDRAVLJE: Zdravlje će vam biti osetljivo, pa biste se mogli osećati loše i malaksalo. Više se odmarajte.  .Kako se Vaga slaže sa drugim znakovima zodijaka

Muškarac Vaga 

 Muškarac Vaga  je on veoma popularan među ženama zbog njegove sposobnosti da se prema nima odnosi sa ženskog stanovnišata. Mnoge žene se osećaju privlačne  zbog njegovog velikog ličnog šarma i elegancije. Kada dobija mnogo pažnje od suprotnog pola on postaje malo razmažen.Vaga muškarac provodi mnogo vremena kultivišući odnose (on je Horoskopski znak partnerstava).U ljubavi je nepopravljivi idealista i uvek će tražiti savršenog ljubavnika,ne zaboravite da ovi ljudi nisu tako otvoreni o svojim mislima i fantazijama. U seksualnim odnosima Vage, je potrebno neko vreme da im bude sasvim konforno pa da vam  kažu tačno šta žele u krevetu.Muškarci  Vage vide seks kao uzbudljivu avanturu i vremenom će biti spremni da to urade neobičnim mestima.
Ako ste u ljubavnoj vezi sa Vagom, imajte na umu da on ceni harmoniju i da će učiniti sve da izbegne sukob. On je znak diplomata, onaj ko je u stanju da postigne savršen balans između onoga što on želi i što Vi želite. Vaga  voli da se kaže koliko je dobar, zato ne oklevajte da mu laskate.
Zapamtite da on voli da bude poseban pred njegovom publikom, ako ga gledate pažljivo,primetićete razliku. Ako on nosi majicu, ona će imati rajfešlus umesto dugmadi, ako pije čaj to će biti egzotičan čaj ,njegovo piće ili večera će takodje biti posebni.Njega ne privlače žene koje su uvek u centru pažnje.
Pre početka ljubavne veze sa nekom ženom,muškarac Vaga  želi da ona prvo postane njegov prijatelj.Za njega je veoma važno da delite iste interese sa njim.

Žena Vaga

 Žena Vaga je ekspert u umetnosti zavođenja i često se ponaša kao glumica, kada je  uključena u zavodjenje.Ona želi da samo nju primećujete i želi da uvek bude najsjajnija zvezda na nebu.

 Vagom vlada Venera (boginja ljubavi i strasti) medjutim ponekad,  Vaga oseća kao da su emotivni zahtevi prejaki i treba joj odmor, ona je lenja u ljubavi kao što je lenja i u većini drugih oblasti. Osim toga, kada ženaVaga  zadovolji svoju primarnu potrebu - da vas oačara i osvoji gubi interesovanje i postaje hladnija.

 Vaga  je u potrazi za savršenim muškarcem koji će služiti i za poboljšanje njenog imidža, ​​ali takav pratilac obično postoji samo u njenoj mašti. Kada je Vaga u ljubavnoj vezi, ona očekuje da joj njen ljubavnik pruži odgovarajuću podršku tako da ona može uvek imati sjaj.Ona želi da dobija cveće, šampanjac,skupe poklone,vikend iznenađenja.... To je glavni razlog što su žene Vage  toliko privučene starijim muškarcima, koji su bogati i sa iskustvom u umetnosti ugadjanja ženama.Pored ljubavi, razumevanja i saosećanja, ona želi ljubavnika koji će zadovoljiti sve njene hirove zbog ovga veoma često imaju po nekoliko brakova.

 Imajte na umu da ona voli romansu više od seksa.Žene rođene u znaku Vage su često neodlučne. Stoga, kada se Vaga žensko zaljubi ona ne može da zna šta je dobro, a šta loše za nju, jer sve ima svetle i tamne strane.Ona često sluša mišljenja njenih prijatelja kad treba da donosi odluke.Dakle, ako želite da osvojite njeno srce moraćete da se dopadnete i njenim prijateljima.Vaga u ljubavnim vezama veruju u jednakost između muškaraca i žena ako imate neke predrasude oko ovoga i mislite da muškarac treba da bude glavni u kući ništa od dugog braka.