NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP VODOLIJA

Nedeljni ljubavni horoskop Vodolija od  19.10.2014. do 26.10.2014.

LJUBAV: U prvoj polovini nedelje bićete emotivno opterećeni raznim brigama i nećete imati dovoljno strpljenja za voljenu osobu. Čak vam se može činiti da je vaš partner nezainteresovan za vaše probleme, ali tome ste sami krivi, jer o tome ne razgovarate i ponašate se tajanstveno u pogledu toga. U drugoj polovini nedelje bićete skloni da potecenjujete neke vrline svog partnera i da se ponašate neuviđavno.
POSAO: Izbegavajte da ulazite u nepromišljene troškove, jer biste se lako mogli naći u finasijskoj krizi. Moglo bi doći i do konflikta u odnosima sa jednim ili više poslovnih saradnika. Timski rad vam neće ići od ruke, a moguće su i nesuglasice sa nadređenim osobama.
ZDRAVLJE: Bićete podložni prolaznim smetnjama u predelu grla.

Muškarac Vodolija

Kada je reč o muškarcu rodjenom u znaku Vodolija u ljubavi, setite se prvo da on misli da bi spoju duša uvek trebao da prethodi spoj tela.Vodolija pripada vazdušnom elementu pa, Vodoliju muškarca pre svega privlači  žena intelektualac.Od fizičkog uzbudjenja,više ga uzbudjuje intelektualna stimulacija.Izgleda da muškarcu Vodoliji nije toliko važan fizički izgled već da njegova ljubavnica ima um i duh koji ga pali.
 Pored toga, u vezi sa muškarcem Vodolijom  kao ljubavnikom, imajte na umu da za njega volim znači napraviti mesta za još jednu osobu a kao fiksni znak, Vodolija  nepristaje da se lako prilagodi drugima.

Muškarac Vodolija je obično inteligentna osoba i on je veoma atraktivan za žene. Ovaj čovek će verovatno imati mnogo veza tokom svog života. Za njega, ljubavne veze će proći kao voz u noći a uvek postoji još jedan voz koji će doći istom prugom.On ne voli da se angažuje u više odnosa u isto vreme, ali  ne veruje ni u monogamiju.

 On voli pravdu i  uvek će žestoko braniti svoje mišljenje.Zapamtite da on nikad ne laže kada je reč o ozbiljnim stvarima. On nije dobar lažov. Pored toga , imajte na umu da je ovaj momak vrlo društvena osoba. Uživa u  koktelima i zbavama i svuda gde može da upozna nove ljude i druži se sa njima.On voli da vam pomogne kada je to najpotrebnije.
 Zapamtite da on ne voli pesimističke i žene slomljenog srca. Za njega, ljubav znači uzbuđenje i radost, tako da ne može da razume depresivne žene.Kadaje  muškarac Vodolija u ljubavi, on će delovati kao da nikada nije voleo pre.
Muškarac Vodolija  kao ljubavnik je izuzetno velikodušan i tolerantan. Ljubavna veza sa njim je više kao prijateljstvo - intelektualni interesi i socijalna kompatibilnost su obavezni.

Žena Vodolija

Kada je reč o ženi Vodoliji u ljubavi, imajte na umu da je ona šarmantna i inteligentna.Ona u ljubavnim vezama nije rezervisana,prilično je topla, prijateljski raspoložena i vitalna.Po njenom mišljenju romansa je ideja,a ne  prolazna strast.Žene rođene pod znakom Vodolije su u stanju da se racionalno bave životom, čak i kada su u ljubavi.

 Ona je kao ljubavnik nezavisna osoba i ne brine mnogo o tome šta ostatak sveta misli.Njen stav se ogleda u njenom maštovitom pristupu seksu.Njeno ponašanje u krevetu je obično veoma inovativno.Ako vas privlači žena Vodolija , imajte na umu da ona očekuje da joj u startu pokažete da vam ona nije cilj samo za jedno veče. Ona voli kad joj se neko udvara a komunikacija je veoma važna za nju, kada je reč o izboru partnera.

 Obično održi svako svoje obećanje.Neki ljudi kažu da je ona savršena drugarica jer voli da pomaže, tolerantna je i nikada ljubomorna ili ljuta.Zauzvrat od muškarca traži da poštuje njenu privatnost i ne stoji na putu njenim dalekosežnim interesima.
Vodolija je u ljubavnim odnosima smela i drugačija od ostalih žena.Ona se usuđuje da se bori za svoja uverenja. Ponekad, međutim, čak i ako se ponaša samouvereno, oseća se usamljeno.Ona neće prikazati nikakve emocije. Ako ste u ljubavi sa ženom Vodolijom, imajte na umu da ona najčešće ima više muških nego ženskih prijatelja.Moraćete da joj verujete i da joj date slobodu kako bi vaša veza mogla da traje.